Poštarina

Poštarina

BESPLATNA POŠTARINA za sve porudžbine preko 3000 dinara!

Za porudžbine od 3000 dinara i manje, poštarina po figurici je oko 300 dinara (preciznije na www.postexpress.rs).

Prodavnica poklona MojPoklon.rs pruža besplatnu dostavu za sve porudžbine preko 3000 dinara. Dostavu pošiljki vrši kurirska služba POST EXPRESS i moguća je samo na teritoriji Srbije bez Kosova. Troškovi dostave se posebno naplaćuju. Orijentaciona cena dostave je iskazana na poslednjoj stranici procesa naručivanja. Troškove dostave plaćate zajedno sa proizvodima. Plaćanje narudžbenice vršite kuriru prilikom preuzimanja pošiljke.

Nakon prijema porudžbine, pošiljka će biti predata kurirskoj službi što pre, najkasnije u roku od tri radna dana.
Prilikom predaje Vaše pošiljke kurirskoj službi poslaćemo Vam email obaveštenje da smo pošiljku poslali. To znači da će kurir sa pošiljkom biti sutradan, ili prvog narednog radnog dana, na vašoj adresi.

OBAVEZNO PROVERITE STANJE PAKETA PRILIKOM PREUZIMANJA ROBE OD KURIRSKE SLUŽBE!

Pre pakovanja svaki proizvod se detaljno proverava tako da ne postoji mogućnost da Vam pošaljemo neispravan proizvod. Nakon provere proizvod se pakuje u ogovarajuću ambalažu za transport. Ako Vam kurirska služba isporuči paket koji je na bilo koji način oštećen – nemojte preuzeti paket!!!

Ako ste dobili paket i po otvaranju zaključili da je proizvod oštećen, molimo Vas da odmah, pozovete kurirsku službu, koja Vam je isporučila paket i obavestite ih da je paket oštećen. Kurir će uraditi zapisnik o oštećenju i preuzeti oštećeni paket. Molimo Vas da nas o svemu obavestite emailom na: info@mojpoklon.rs

Kupovina preko 3000 dinara = besplatna dostava