Poklon figura Abundance

Poklon figura Abundance

Poklon figura Abundance
Poklon figura Abundance Poklon figura Abundance Poklon figura Abundance
Brend: Willow Tree
Kod proizvoda: 27181
Dostupnost: Na lageru
Cena: 1.850 dinara
Bez PDV-a: 1.542 dinara
Visina figurice: 14cm
Količina:        

Poklon figura Izobilje

''Ova skulptura može biti poklon za sve koje volimo - bilo da je sestra, majka, otac, partner ... Ovaj poklon izražava zadovoljstvo što je ta osoba deo Vašeg života''

Susan Lordi


Figurica Izobilje je idealna kada poklonom želimo da izrazimo svoju ljubav i prijateljstvo. Ne razmišljaj o onome što nemaš. Misli na ono što imaš i uživaj u dobru koje te okružuje.

Kolekcija elegantnih, nežnih, sofisticiranih figurica koje prenose emociju. Specifične su po tome što nemaju iscrtane crte lica. Emocija se saopštava samo gestovima - položajem tela, naklonom glave, položajem ruku ... Umetnica Susan Lordi izjavila je da se trudi da ostavi koncept otvorenim, odnosno da interpretacija i doživljaj budu potpuno individualni. Govorom tela se samo nagoveštava osećanje, misao, ali dozvoljava se posmatraču da svakoj figurici da značenje kroz svoj doživljaj. Prepoznatljive su po pastelnim, nežnim bojama, po neutralnom izgledu - kao da su izrađene od mekog vrbinog drveta. Svaka figurica je ručno bojena.

Willow Tree je očaravajuća kolekcija figurica koje izražavalju ljubav, bliskost, nežnost, snagu, nadu - sve emocije koje srećemo u svakodnevnom životu. Predstavljaju idealan poklon za devojku, poklon za rodjendane, poklon za veridbu, poklon za svadbu, venčanja, poklon za mladence, poklon za krstenje, poklon za godišnjice, mature, punoletstva ...  Lepo upakovane u kartonsku ambalažu, spremne su za darivanje. Zato su idealne kao poklon za različite životne prilike. Ima porodičnih, za veridbe, venčanja, rođenje deteta, krštenje. Idealne su za rođendane, za godišnjice, jubileje, svetkovine ... kad želimo da iskažemo zahvalnost, nežnost, ljubav ... za dragog prijatelja, za članove porodice, za sestru, majku, brata, oca ... za voljeno biće ...

Poklon i ukras. Lep poklon za svaku priliku i divan ukras za kuću. Ukrasna figura Izobilje deo je kolekcije Willow Tree američke umetnice Susan Lordi. Veoma popularne figurice u svetu od skora se mogu kupiti i u Srbiji. Figurica se nalazi u originalnom kartonskom pakovanju spremna za darivanje. Visina figurice je oko 14 cm.