Poklon figura Happiness

Poklon figura Happiness

Poklon figura Happiness
Poklon figura Happiness Poklon figura Happiness Poklon figura Happiness
Brend: Willow Tree
Kod proizvoda: 26130
Dostupnost: Rasprodato
Cena: 1.950 dinara
Bez PDV-a: 1.625 dinara
Visina figurice: 14cm
Količina:   Rasprodato      

Poklon figura Radost

''Jednostavno zato što obožavam ptice! Tako su slobodne, lete, smeju se, plešu i uživaju u velikom prostranstvu neba.''

Susan Lordi


Ova Willow Tree figurica je jedinstven poklon za sve slobodne duše. Dozvolite sebi da zaplešete, da se smejete i ispunite sebi ceo život.

Kolekcija elegantnih, nežnih, sofisticiranih figurica koje prenose emociju. Specifične su po tome što nemaju iscrtane crte lica. Emocija se saopštava samo gestovima - položajem tela, naklonom glave, položajem ruku ... Umetnica Susan Lordi izjavila je da se trudi da ostavi koncept otvorenim, odnosno da interpretacija i doživljaj budu potpuno individualni. Govorom tela se samo nagoveštava osećanje, misao, ali dozvoljava se posmatraču da svakoj figurici da značenje kroz svoj doživljaj. Prepoznatljive su po pastelnim, nežnim bojama, po neutralnom izgledu - kao da su izrađene od mekog vrbinog drveta. Svaka figurica je ručno bojena.

Willow Tree je očaravajuća kolekcija figurica koje izražavalju ljubav, bliskost, nežnost, snagu, nadu - sve emocije koje srećemo u svakodnevnom životu. Predstavljaju idealan poklon za devojku, poklon za rođendane, poklon za veridbu, poklon za svadbu, venčanja, poklon za mladence, poklon za krstenje, poklon za godišnjice, mature, punoletstva, poklon za prijateljicu ...  Lepo upakovane u kartonsku ambalažu, spremne su za darivanje. Zato su idealne kao poklon za različite životne prilike. Ima porodičnih, za veridbe, venčanja, rođenje deteta, krštenje. Idealne su za rođendane, za godišnjice, jubileje, svetkovine ... kad želimo da iskažemo zahvalnost, nežnost, ljubav ... za dragog prijatelja, za članove porodice, za sestru, majku, brata, oca ... za voljeno biće ...